SLO | EN | DE | PL

MAThread®

V letu 2018 se je podjetje odločilo za nakup licence za patentirane navoje MAThread®.

Z navoji MAThread® se pri montaži v proizvodnji poveča produktivnost, saj se vijak in matica vedno postavita v pravilno pozicijo med montažo. S tem se zmanjšajo stroški montaže saj se dramatično izboljša čas montaže, izločijo se tudi stroški izmetnih kosov in popravil.

MAThread® navoji delujejo na način da so prvi 2-3 koraki navoja narejeni zaobljeno. Zaradi teh začetnih navojev se vijak in matica vedno poravnata v pravilno pozicijo glede na navoj. S tem se izognemo: poškodovanjem navojem med montažo, napačnim vijačenjem in vplivu barve med montažo.

Proizvajamo lahko različne izvedbe MAThread® kot so: MATpoint®, Dog Point MAThread®, Very Short MAThread®, ''P'' Point MAThread® in pa Custom MAThread®.

Tovrstni navoji se uporabljajo v različnih industrijah kot so: Avtomobilska industrija, industrija motornih koles, industrija snežnih vozil, industrija terenskih vozil, računalniška industrija, tiskalniki, pohištvo, gradbena industrija, težka gradbena mehanizacija, traktorska industrija in veliko drugih,…

Zaradi unikatnih lastnosti so navoji MAThread® postali preferirani standardni vijaki za podjetja kot so: General Motors, Chrysler, Mercedes Benz, Volkswagen, Volvo in mnogi drugi.

Veselili se bomo vašega povpraševanja. V kolikor boste imeli dodatna vprašanja vam bomo z veseljem na razpolago.


Certifikati